Főoldal Kapcsolat Foglaltság, árak Fotoalbum
Aktualitások
Víz, horgászat
Horgásztanya
Sport, szórakozás
ÉtelekQR

horgasz.hu

www.partfal.hu

www.horgasszunk.hu

www.peresto.hu

Horgászparadicsom Webáruház

Napelem, naperőmű, napenergia

Belföldi szállás.wyw.hu

WQW webkatalógus

 
Kapcsolat
Szállásadó neve:   Mezei Anikó
   Tel.:                         +36-20-915-8104
   E-mail:                    mezeiancsa@freemail.hu

A tanya címe: Gyomaendrőd, Soczó-zug külső. Vendégeink idetalálását megkönnyítendő e-mailben térképet és részletes leírást küldünk.

Információ és foglalás a fenti elérhetőségek valamelyikén vagy az alábbi űrlap kitöltésével.

A sikeres illetve sikertelen foglalásról telefonon vagy e-mailben értesítjük. A foglalás akkor lép életbe, ha a visszaigazolás és a foglaló befizetése megtörtént.Soczó zugi szállásadók
Foglalás
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.    
Név: *
Cím:
E-mail: *
Telefon: *
Érkezés: 2018. *
Távozás: 2018. *
Létszám: fő *
Kérés, üzenet:
Fizetési mód:


   
Ellenőrző kód: Kérjük másolja be a képen látható számsort az alatta lévő mezőbe! A megjelenő karakterek begépelésénél a kis és nagy betűk különbözőek.

*
 
Szabad téri sütés
Megközelítés
Gyomaendrőd megközelítése közúton és vasúton egyaránt rendkívül egyszerű az alábbi ajánlott útvonalakon:

Közút:
  • Budapestről (kb. 160 km) és északról: a 4-es főúton haladjunk Törökszentmiklósig, majd a 46-oson Mezőtúron át a város felé fordulva elhagyjuk Nagylapost; ezt követően a 40-es kilométerjelző tábla előtt kb. 100m-rel, a Bónom-zugot jelző táblánál forduljunk jobbra egy aszfaltozott útra. 1,5 km megtétele után balra a magasságkorlátozó kapu alatt áthajtunk, innen 150 m a ház.

  • Délről: hajtsunk ki Gyomaendrődről Mezőtúr irányába, majd kb. 1 km megtétele után, a 40-es kilométerjelző tábla után kb. 100m-rel, a Bónom-zugot jelző táblánál forduljunk balra egy aszfaltozott útra. 1,5 km megtétele után balra a magasságkorlátozó kapu alatt áthajtunk, innen 150 m a ház.

    (A magasságkorlátozó a mellékútról nehezen észrevehető, így vendégeink elé készséggel kimegyünk az utolsó pár száz méterre.)
Vasút :
  • Budapest - Békéscsaba - Lökösháza vasútvonalon, a vonatok a Keleti-pályaudvarról indulnak. A helyi vasútállomás a nyaralótól kb. 5 km -re található.
infó, foglalás: Mezei Anikó, +36-20-915-8104        cím: Gyomaendrőd, Soczó-zug külső, N 46°56'20,63" E 20°45'27,78"
férőhelyek   felszereltség   foglaltság   árak   megközelítés   foglalás   Soczó-zug   horgászegyesület   horgászat   vadászat   horgászbolt, horgászjegy   sport, szórakozás    Liget fürdő   Gyomaendrőd   ételek 
Oldal nyomtatása E-mail